Xyz22:35, 21.07.2019
Jak dla mnie to kuchenne rewolucje i zmiana myślenia i gotowania z resztek z organizowanych tam imprez zrobić powinni w piaście na kobylinskiego 22:35, 21.07.2019
No i super00:24, 22.07.2019
Coś ciekawego w mieście się dzieje 00:24, 22.07.2019
Cynik09:17, 22.07.2019
Czyli będzie jak zawsze, brud, odgrzewane potrawy i ogólnie do pupy. Po działaniach pani G, będzie ósmy cud świata i kulinarne dzieła sztuki.
Zakład? 09:17, 22.07.2019
12:06, 22.07.2019
W jakiej to restauracji, ktoś wie? 12:06, 22.07.2019
14:40, 22.07.2019
Ta z której wychodzi na zdjęciu to Sushi u Mariusza na Grodzkiej 14:40, 22.07.2019
Anonim22:46, 22.07.2019
U Mariusza 22:46, 22.07.2019
Andrzej13:05, 22.07.2019
Najlepsza jest Karczma 13:05, 22.07.2019
Domi13:02, 12.09.2019
To prawda... 13:02, 12.09.2019
Domi13:02, 12.09.2019
Najlepsza faktycznie :) 13:02, 12.09.2019
Aaaaa21:57, 13.09.2019
Ha ha ha w karczmie maja stare żarcie he he i mają podwykonawców he he. Żenada.. Płock uuuu 21:57, 13.09.2019
M.13:06, 22.07.2019
A ja uważam że u Mariusza jest bardzo dobre jedzenie. Kurczak w tempurze albo sałatka cezar bardzo dobra ?? byłam tam kilka razy i jeszcze napewno wrócę ? 13:06, 22.07.2019
Igor14:54, 22.07.2019
Kuchenne rewolucje mają być w PERNie na stołówce ;-) 14:54, 22.07.2019
He14:56, 22.07.2019
Też widziałem tłum radosnych mieszkańców tańczyli śpiewali skandowLi brawo Magda powiem też się wzruszyła coś wspaniałego może będzie afera fryzjera 14:56, 22.07.2019
znudzony Tadek21:35, 22.07.2019
będzie łapać karaluchy na tumskiej ? i co z nich zrobi ? kotleciki ? 21:35, 22.07.2019
Paulinkaa22:26, 22.07.2019
A do kiedy ona będzie w Płocku. Do konca tygodnia ? 22:26, 22.07.2019
Niko00:24, 23.07.2019
Kiedyś jadłem tam zapiekanki na starym pieczywie, kwaśnym. Farsz ok. Jednakże nie popisali się z pieczywem. Było to czuć. To, że poniedziałek po weekendzie to nie powód, żeby po południu pieczywo było stare. 00:24, 23.07.2019
Robi00:34, 23.07.2019
U Mariusza powinno być większe zainteresowanie każdym klientem, również tym ktory przychodzi rzadko albo tylko raz. Odczułem, że większe jest zainteresowanie kelnerów tylko tymi którzy są znajomymi czy częstymi bywalcami.Niestety to nie tylko moja opinia. Muszą bardziej zadbać o klienta, uśmiech, mowę ciała, szybkość obsługi, chęć doradzenia innego posiłku jeśli nie ma zamawianego. Więcej inicjatywy kelnerów. 00:34, 23.07.2019
Bolek00:41, 23.07.2019
Kiedyś u Mariusza nie było zamawianego przeze mnie posiłku. Kelnerka nawet nie zaproponowała czegoś innego. Dla mnie to było dziwne i oschłe. Wyszedłem i poszedłem do konkurencyjnej restauracji na Grodzkiej. Wróciłem tam gdzie chodzę od lat. Obsługa nie jest ,,wszystko mi jedno ". 00:41, 23.07.2019
Ada00:49, 23.07.2019
Powinni zadbać o samopoczucie klientów. Na wstępie to jest najważniejsze. 00:49, 23.07.2019
Toni00:52, 23.07.2019
Nie ,,sprzedawać" tylko gościć...Od knajpy wymaga się czegoś więcej niż od sklepu do którego wchodzi się tylko na chwilę po produkt. 00:52, 23.07.2019
18:29, 25.07.2019
Co się dziwić, że słaba obsługa jakbyście pracowali za minimalną stawkę w dodatku na czarno, też motywacji by nie było. A może razem z Magdą warto zaprosić Inspekcję Pracy? 18:29, 25.07.2019
Ploczanka19:15, 27.07.2019
Chyba już po rewolucjach w sobotę się wybrałam na kolację znów jest u Mariusza a nie bistro w kapuście zawiodlam się. 19:15, 27.07.2019
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu petronews.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
0 0
na Grodzkiej co drugi lokal wymaga rewolucji 23:43, 21.07.2019
0 0
Niewiem jak teraz, ale potwierdzam, miałam tam praktyki kilka lat temu,, niby restauracja a wszystko leci z ogrzewanych lub resztek z innych imprez.. Poprostu szkoda słów. Czas stanął w jednym miejscu. Pozdrawiam. 12:34, 22.07.2019