- Nasza kuchnia bazuje na idei slow-food. Do tworzenia naszych burgerów używamy wyłącznie świeżych i nieprzetworzonych produktów, najczęściej kupowanych u lokalnych, sprawdzonych producentów. Nie używamy mrożonek! Nie wiemy co to mrożone mięso ani mikrofalówki! Świeża, certyfikowana wołowina najwyższej jakości jest codziennie mielona i przygotowywana do grillowania - serwujemy ją w trzech stopniach wysmażenia, co w przypadku mrożonek jest niemożliwe - wyjaśniają twórcy sieci bistro.Już w najbliższą sobotę, 4 czerwca o godz. 12 wielkie otwarcie kultowej już "Krówki i Połówki" w Płocku. Właściciele zapraszają do lokalu przy Pl. Narutowicza 1 i zapewniają, że w dniu otwarcia przygotowują sporo promocji.
Krówka i Połówka
hehehe18:07, 03.06.2022
Jak bum cyk cyk, tłusty kotlet w bułce i frytki to jest slow food.
Spaślak23:19, 03.06.2022
Nie, dziękuję. Rzygam po takim żarciu.
Litosci21:51, 04.06.2022
Kolejna burgerownia w Płocku. Już mamy chyba z 8. Dajcie spokój, wymyślcie coś nowego. Słyszałem że otworzyli lokal z jedzeniem ukraińskim trzeba będzie sprawdzić
Nietrafiona nazwa10:31, 05.06.2022
Krówka i połówka dla większości osób oznacza prawie to samo - flaszkę wódki
Chwile grozy przy jednej z posesji...
Tak jak i Ty Ćmoku
Taa
18:18, 2025-06-24
Ratownik WOPR z Płocka zginął podczas nurkowania
Wyrazy glebokiego wspolczucia dla rodziny Piotra...tragedia nie do wyobrazenia....
Marion
14:44, 2025-06-24
Wszedł z maczetą, wybił szybę w drzwiach... [FILM]
ze wschodu? Jeszcze mogę pisać co myślę, ale za chwilę, kiedy sezonowy marszałek Płaczek obejmie tymczasowo fotel Prezydenta RP i podpisze ustawę kneblującą o "mowie nienawiści", to będę siedział.
ubogacenie
11:40, 2025-06-24
Płocczanin u Donalda Trumpa. Był jedynym Polakiem
Mariusz Patrowicz - a kiedy kupno Wisla plock?
ciekawy
11:20, 2025-06-24