Wszyscy, którzy posiadają dostęp do platformy TVN Player, mogli już oglądać odcinek „Kuchennych rewolucji” realizowanych w Płocku. Co sądziła Magda Gessler o restauracji „Sho Sho”, a jak oceniła to miejsce po rewolucji?
W czwartek, 3 listopada na platformie TVN Player ukazał się 11 odcinek 25. sezonu „Kuchennych rewolucji”, który był realizowany w Płocku. Metamorfozie poddała się tym razem restauracja ukraińska „Sho Sho”, którą zarządza 26-letni Wiktor. Od 10 lat mieszka już w Polsce, a prowadzenie restauracji było jego marzeniem.
Niestety, lokal położony przy ul. Chopina w Płocku, nie przynosił mu spodziewanych dochodów. Właściciel winą obarczał lokalizację, jednak Magda Gessler wydała inną diagnozę tego stanu rzeczy. Jedzenie według niej było zbyt tłuste i za drogie. Jakie zmiany wprowadziła w restauracji, którą nazwała „Koronkowa robota”? Jak oceniła restaurację po powrocie?
Nie będziemy zdradzać tych informacji przed oficjalną premierą w TVN, która będzie miała miejsce 10 listopada o godz. 21.30. Zdradzimy jedynie, że w programie pojawią się także uczestnicy poprzednich „Kuchennych rewolucji” realizowanych w Płocku.
Ci, którzy mają dostęp do platformy Player, mogą już teraz oglądać najnowszy odcinek po tym LINKIEM.
Pani Gesler promuje „bistro w kapuscie” pomimo ze jedzenie ohydne….sa w Plocku restauracje dobre takie jak np.karczma pod strzecha,oberza pod strzecha,gary babci krysi.Nie wiem jak restauracja ukrainska ale tevwspomniane na glowe bija „bistro w kapuscie”.poza tym jak jakas geslerowa moze uczyc rodowita ukrainke gotowac dan ukrainskich….no jaja…
Oj źle to się skończy jak klienci nie będą wpuszczani bo brak miejsc. Wielki rozgłos a lokalik maleńki. W ten sposób to huku starczy na kilka miesięcy i trzeba będzie się ratować obszczymurkami, a szkoda. Zawsze trzeba umieć zachować proporcje. Tak było z lokalem przy ul. Północnej i na rogu Szopena pomimo, że mieli lepsze warunki. Trzeba wypracować „złoty środek” wg posiadanych możliwości.
bylem wczoraj w maku ochyda sztuczne i drozyzna polecam polskie piccerje bary resteuracje smaczna rybka w dobrzykowie
po co wzbogacać ukrów – lepiej dać zarobić Polakom
bandera, wołyń – pamiętamy
Zamawialiśmy stamtąd jakiś miesiąc temu i była masakra,było zimne,tłuste a porcie takie że 6 latka się nie najadła. Może na miejscu jest lepiej ale szkoda mi pieniędzy żeby sprawdzać
Byliśmy kilka dni temu, przyjemne miejsce, bardzo dobre jedzenie, ceny przystępne, miła obsługa. Na pewno tam wrócimy. Polecamy!
Też byłem po Geslerowej , szału nie ma , a drogo nadal
26 lat, ojczyzny nie broni?
Lampucera-pudernica wyglądająca jak owca merino wdzięczy się jak zad kobyły do bata i lansuje sie ala osiemnastka – w sumie na sam widok rzygać sie chce i apetyt zupełnie odchodzi.
Byłam z rodziną w ostatni weekend. Zamówiliśmy pierożki i kotlety po lwowsku. Dodatkowo zostaliśmy poczęstowani zupą dyniową z menu Haloweenowego :-) oraz sałatką. Było pysznie. Do tego miła obsługa. Polecam.
Jedzenie za drogie??!! Kto to mówi.
A scenariusz: ojej jak źle i brudno. Teraz was podszkolę. Ach jaka zmiana, jestem super.
A serio, ściema na ściemie…