Zamknij

Aromatyczny grzaniec i pyszne jedzenie – brzmi jak idealny jesienny wieczór!

13:27, 06.11.2024 Artykuł Sponsorowany Aktualizacja: 11:24, 07.11.2024
Skomentuj

Jesień to czas, który większość z nas ciężko znosi. Po gorących i aktywnych wakacjach, zaszywamy się w domach i marzymy o spaniu. Z pomocą na jesienną chandrę przychodzi restauracja Tutti Santi, która wprowadza szereg apetycznych nowości.

Tutti Santi zaprasza na prawdziwą włoską ucztę tej jesieni!

Wśród propozycji znajdziemy: selekcję włoskich wędlin i serów PREMIUM, takich jak pieczona wędlina Porchetta di Aricia czy szynka dojrzewająca Prosciutto di San Daniele. A to wszystko podane z dodatkami takim, jak kasztany w miodzie czy Focaccia Superiore.

Dla fanów pizzy proponujemy Spinaci e Ventricina, w której połączono kremowy sos śmietanowy, szpinak oraz pikantne salami Ventricina Piccante.

Makaronowe klasyki, takie jak Sapori del Bosco z aromatycznym sosem borowikowym, czy tradycyjne Tagliatelle con Ragù Bolognese, zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Jesienną pogodę i zimowe wieczory umili wybór rozgrzewających napojów: od korzennych herbat po klasyczne Pumpkin Spice Latte. A dla miłośników grzanego wina – Biały Grzaniec - Włoskie wino domu Verduzzo, gruszka, cynamon, miód, anyż i goździki. Czerwony grzaniec to natomiast włoskie wino domu Primitivo, syrop ze skórki z pomarańczy, syrop korzenny, miód, laska cynamonu, pomarańcza i goździki.

Zapraszamy do degustacji i spędzenia cudownego czasu w Tutti Santi – Al. Kobylińskiego 13, Płock.

Jeśli jednak jesienią wolisz zostać pod kocykiem, to nic straconego. Restauracja zapewnia dowozy przez cały tydzień, więc teraz możesz cieszyć się włoską ucztą w zaciszu własnego domu. Wystarczy zadzwonić pod numer 24 366 99 88 i zamówić swoje ulubione dania!

[ZT]393184[/ZT]

(Artykuł Sponsorowany)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(1)

potencjalny smakoszpotencjalny smakosz

1 0

Co to za cymes te "Prosciuto di San Daniele", czy od innego świętego np San Gennaro di Napoli nie nada się równie dobrze? Czy klient w Płocku pozna się że to z San Daniele a nie z zakładów mięsnych Dubielaka albo Olewnika? O jakie domy chodzi w tych: "Włoskie wino domu Primitivo" lub "Włoskie wino domu Verduzzo", czy receptury na grzańce rzeczywiście oryginalnie pochodzą z wymienionych domów? 11:20, 11.11.2024

Odpowiedzi:0
Odpowiedz

0%