Zapraszamy na kolejny odcinek naszego cyklu kulinarnego, którego bohaterką i autorką jest Mariola Rączkowska - współwłaścicielka restauracji Wieża Ciśnień, a także pasjonatka gotowania i odkrywania nowych smaków. W każdym odcinku poznamy nowy przepis na dania, które będziecie mogli wykorzystać w swoich kuchniach. A jak wiadomo, przez żołądek uderzamy wprost do serca... Piękna wiosna każe nam korzystać ze słońca, wiatru i zieleni. Nikomu nie chce się siedzieć w kuchni, przygotowując pracochłonne pierogi czy roladki. Proponuję dziś zatem szybkie szparagi w chrupiącej posypce z gremolatą, czyli mieszanką natki pietruszki, czosnku i skórki cytryny, dzięki którym to proste danie zyskuje ożywczy, świeży smak i piękny wygląd. Życzę smacznego, Mariola Rączkowska
Składniki:Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu petronews.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz