Zapraszamy na kolejny odcinek naszego cyklu kulinarnego, którego bohaterką i autorką jest Mariola Rączkowska - współwłaścicielka restauracji Wieża Ciśnień, a także pasjonatka gotowania i odkrywania nowych smaków. W każdym odcinku poznamy nowy przepis na dania, które będziecie mogli wykorzystać w swoich kuchniach. A jak wiadomo, przez żołądek uderzamy wprost do serca... Cukinia to bardzo wdzięczne warzywo o szerokim zastosowaniu. Możemy ją piec, dusić i grillować. Można ją faszerować, jak i sama może być farszem. Bardzo ceniona w dietach "fit" ze względu na niską ilość kalorii, choć wiadomo, to się szybko zmienia wraz z dodatkiem oliwy, masła czy śmietany. Dzisiaj polecam placuszki z cukinii właśnie ze śmietaną i łososiem. Życzę smacznego, Mariola Rączkowska
Robert Denst
Robert Denst
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu petronews.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas redakcja@petronews.pl lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Starsze bloki czeka kosztowny remont
w końcu obali te kur.y będące na usługach obcej agentury?
Kto
17:37, 2025-06-17
Płocczanin na ekskluzywnej kolacji z Trumpem
tak jest
gert
11:50, 2025-06-17
Czas na Dni Historii Płocka. Będzie się działo
A które konkretnie? I drugie pytanie - czy będzie strefa oznaczona kolorami elgiebeteqvrmc jak miało to miejsce podczas Jarmarku Tumskiego w 2019 roku?
NGO-sy
11:03, 2025-06-17
Czas na Dni Historii Płocka. Będzie się działo
Wianki na Radziwiu??! Kogo powaliło?? Ile osób tam dotrze? Gratulacje dla pomysłodawcy i tego kto toto klepnął.... Ale kto z Sierpca rozumie Wisłę i Płock...
Cynik
17:50, 2025-06-16
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz