Zrzut z programu "Kuchenne rewolucje"
Wszyscy, którzy posiadają dostęp do platformy TVN Player, mogli już oglądać odcinek "Kuchennych rewolucji" realizowanych w Płocku. Co sądziła Magda Gessler o restauracji "Sho Sho", a jak oceniła to miejsce po rewolucji?
W czwartek, 3 listopada na platformie TVN Player ukazał się 11 odcinek 25. sezonu "Kuchennych rewolucji", który był realizowany w Płocku. Metamorfozie poddała się tym razem restauracja ukraińska "Sho Sho", którą zarządza 26-letni Wiktor. Od 10 lat mieszka już w Polsce, a prowadzenie restauracji było jego marzeniem.
Niestety, lokal położony przy ul. Chopina w Płocku, nie przynosił mu spodziewanych dochodów. Właściciel winą obarczał lokalizację, jednak Magda Gessler wydała inną diagnozę tego stanu rzeczy. Jedzenie według niej było zbyt tłuste i za drogie. Jakie zmiany wprowadziła w restauracji, którą nazwała "Koronkowa robota"? Jak oceniła restaurację po powrocie?
Nie będziemy zdradzać tych informacji przed oficjalną premierą w TVN, która będzie miała miejsce 10 listopada o godz. 21.30. Zdradzimy jedynie, że w programie pojawią się także uczestnicy poprzednich "Kuchennych rewolucji" realizowanych w Płocku.
Ci, którzy mają dostęp do platformy Player, mogą już teraz oglądać najnowszy odcinek po tym
LINKIEM.
Zrzut z programu "Kuchenne rewolucje"
0 0
Jedzenie za drogie??!! Kto to mówi.
A scenariusz: ojej jak źle i brudno. Teraz was podszkolę. Ach jaka zmiana, jestem super.
A serio, ściema na ściemie...
0 0
Byłam z rodziną w ostatni weekend. Zamówiliśmy pierożki i kotlety po lwowsku. Dodatkowo zostaliśmy poczęstowani zupą dyniową z menu Haloweenowego :-) oraz sałatką. Było pysznie. Do tego miła obsługa. Polecam.
0 0
Lampucera-pudernica wyglądająca jak owca merino wdzięczy się jak zad kobyły do bata i lansuje sie ala osiemnastka - w sumie na sam widok rzygać sie chce i apetyt zupełnie odchodzi.
0 0
26 lat, ojczyzny nie broni?
0 0
Też byłem po Geslerowej , szału nie ma , a drogo nadal
0 0
Byliśmy kilka dni temu, przyjemne miejsce, bardzo dobre jedzenie, ceny przystępne, miła obsługa. Na pewno tam wrócimy. Polecamy!
0 0
Zamawialiśmy stamtąd jakiś miesiąc temu i była masakra,było zimne,tłuste a porcie takie że 6 latka się nie najadła. Może na miejscu jest lepiej ale szkoda mi pieniędzy żeby sprawdzać
0 0
po co wzbogacać ukrów - lepiej dać zarobić Polakom
bandera, wołyń - pamiętamy
0 0
bylem wczoraj w maku ochyda sztuczne i drozyzna polecam polskie piccerje bary resteuracje smaczna rybka w dobrzykowie
0 0
Oj źle to się skończy jak klienci nie będą wpuszczani bo brak miejsc. Wielki rozgłos a lokalik maleńki. W ten sposób to huku starczy na kilka miesięcy i trzeba będzie się ratować obszczymurkami, a szkoda. Zawsze trzeba umieć zachować proporcje. Tak było z lokalem przy ul. Północnej i na rogu Szopena pomimo, że mieli lepsze warunki. Trzeba wypracować "złoty środek" wg posiadanych możliwości.
0 0
Pani Gesler promuje "bistro w kapuscie" pomimo ze jedzenie ohydne....sa w Plocku restauracje dobre takie jak np.karczma pod strzecha,oberza pod strzecha,gary babci krysi.Nie wiem jak restauracja ukrainska ale tevwspomniane na glowe bija "bistro w kapuscie".poza tym jak jakas geslerowa moze uczyc rodowita ukrainke gotowac dan ukrainskich....no jaja...