Zamknij

Kuchenne rewolucje w Płocku. Jak przebiegała metamorfoza?

14:17, 04.11.2022 ok. 1 min. czytania
11

Zrzut z programu "Kuchenne rewolucje"

Wszyscy, którzy posiadają dostęp do platformy TVN Player, mogli już oglądać odcinek "Kuchennych rewolucji" realizowanych w Płocku. Co sądziła Magda Gessler o restauracji "Sho Sho", a jak oceniła to miejsce po rewolucji?
W czwartek, 3 listopada na platformie TVN Player ukazał się 11 odcinek 25. sezonu "Kuchennych rewolucji", który był realizowany w Płocku. Metamorfozie poddała się tym razem restauracja ukraińska "Sho Sho", którą zarządza 26-letni Wiktor. Od 10 lat mieszka już w Polsce, a prowadzenie restauracji było jego marzeniem. Niestety, lokal położony przy ul. Chopina w Płocku, nie przynosił mu spodziewanych dochodów. Właściciel winą obarczał lokalizację, jednak Magda Gessler wydała inną diagnozę tego stanu rzeczy. Jedzenie według niej było zbyt tłuste i za drogie. Jakie zmiany wprowadziła w restauracji, którą nazwała "Koronkowa robota"? Jak oceniła restaurację po powrocie? Nie będziemy zdradzać tych informacji przed oficjalną premierą w TVN, która będzie miała miejsce 10 listopada o godz. 21.30. Zdradzimy jedynie, że w programie pojawią się także uczestnicy poprzednich "Kuchennych rewolucji" realizowanych w Płocku. Ci, którzy mają dostęp do platformy Player, mogą już teraz oglądać najnowszy odcinek po tym LINKIEM. Zrzut z programu "Kuchenne rewolucje"

(Redakcja)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze [11]

komentarz(11)

CynikCynik

0 0

Jedzenie za drogie??!! Kto to mówi.
A scenariusz: ojej jak źle i brudno. Teraz was podszkolę. Ach jaka zmiana, jestem super.
A serio, ściema na ściemie...

20:03, 04.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

GośćGość

0 0

Byłam z rodziną w ostatni weekend. Zamówiliśmy pierożki i kotlety po lwowsku. Dodatkowo zostaliśmy poczęstowani zupą dyniową z menu Haloweenowego :-) oraz sałatką. Było pysznie. Do tego miła obsługa. Polecam.

21:26, 04.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

zbrzydzonazbrzydzona

0 0

Lampucera-pudernica wyglądająca jak owca merino wdzięczy się jak zad kobyły do bata i lansuje sie ala osiemnastka - w sumie na sam widok rzygać sie chce i apetyt zupełnie odchodzi.

22:47, 04.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

0 0

26 lat, ojczyzny nie broni?

22:59, 04.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

KlientKlient

0 0

Też byłem po Geslerowej , szału nie ma , a drogo nadal

09:22, 05.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

GościeGoście

0 0

Byliśmy kilka dni temu, przyjemne miejsce, bardzo dobre jedzenie, ceny przystępne, miła obsługa. Na pewno tam wrócimy. Polecamy!

22:08, 05.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

MaciejMaciej

0 0

Zamawialiśmy stamtąd jakiś miesiąc temu i była masakra,było zimne,tłuste a porcie takie że 6 latka się nie najadła. Może na miejscu jest lepiej ale szkoda mi pieniędzy żeby sprawdzać

20:34, 06.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

BarryBarry

0 0

po co wzbogacać ukrów - lepiej dać zarobić Polakom
bandera, wołyń - pamiętamy

20:49, 06.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

tomektomek

0 0

bylem wczoraj w maku ochyda sztuczne i drozyzna polecam polskie piccerje bary resteuracje smaczna rybka w dobrzykowie

23:05, 06.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

AlekAlek

0 0

Oj źle to się skończy jak klienci nie będą wpuszczani bo brak miejsc. Wielki rozgłos a lokalik maleńki. W ten sposób to huku starczy na kilka miesięcy i trzeba będzie się ratować obszczymurkami, a szkoda. Zawsze trzeba umieć zachować proporcje. Tak było z lokalem przy ul. Północnej i na rogu Szopena pomimo, że mieli lepsze warunki. Trzeba wypracować "złoty środek" wg posiadanych możliwości.

12:59, 07.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

RafixRafix

0 0

Pani Gesler promuje "bistro w kapuscie" pomimo ze jedzenie ohydne....sa w Plocku restauracje dobre takie jak np.karczma pod strzecha,oberza pod strzecha,gary babci krysi.Nie wiem jak restauracja ukrainska ale tevwspomniane na glowe bija "bistro w kapuscie".poza tym jak jakas geslerowa moze uczyc rodowita ukrainke gotowac dan ukrainskich....no jaja...

12:14, 11.11.2022
Odpowiedzi:0
Odpowiedz

0%