"Kaszana Mañana", czyli kolejna odsłona płockiego "Restaurant Day", wprowadziła niezwykłe, zarówno polskie, jak i nietypowe w polskiej kuchni potrawy.
Był więc krupnik z natką, kasza z patelni z faćką (czyli komosą białą, zwaną też lebiodą), kasza manna z truskawkowym sosem i kaszanka z grilla. Rewelacyjna cena porcji, tylko 4 zł, przyciągnęła chętnych do spróbowania nietypowych dań.
Co będzie bohaterem kolejnej jednodniowej restauracji? Przekonamy się już niebawem.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu petronews.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz