Sylwester z “Nocy i Dni” z Czardaszem

Pragniemy zaprosić Państwa do spędzenia tej jedynej szalonej Sylwestrowej nocy w Hotelu Czardasz SPA & Wellness.
Bal Sylwestrowy rozpocznie się 31 grudnia o godzinie 20:00.
Tej nocy zabawiać nas będzie zespół BIG pod kierownictwem Macieja Bieńka grający muzykę na żywo
Dla uciechy podniebienia oraz zmysłów powitamy Państwa prawdziwym polski miodem pitnym
W tę wyjątkową noc będziemy serwować drinki, koktajle które wprowadzą naszych gości w klimat tej jedynej szalonej Sylwestrowej nocy!
Oprawą koktajli i drinków zajmie się profesjonalna firma „Świat Drinków”
Drink Bar dostępny w godzinach od 20:00 do 2:00 w nocy

**Whisky i wino płatne dodatkowo**

Podczas Balu będą mieli Państwo możliwość podziwiania zatykającego dech w piersiach pokazu sztucznych ogni, podczas którego spełnią się wszystkie najskrytsze marzenia!
W tą szaloną noc odbędzie się LOTERIA w której mogą Państwo wygrać wyjątkowy prezent m.in. „Weekend z Czardaszem”

Cena Balu
590 zł /para do 15 listopada 2015 r.
640 zł / para od 16 listopada 2015 r.

Dla wszystkich uczestników Balu:

  • Powitanie prawdziwym miodem pitnym,
  • 0,5 l wódki na parę,
  • Drinki i koktajle ( whisky i wino dodatkowo płatne),
  • Pokaz sztucznych ogni oraz lampka szampana na przywitanie nowego roku,
  • Każdy uczestnik Balu ma możliwość zarezerwowania pokoju w wyjątkowej cenie!
  • Menu Balu Sylwestrowego : “Sylwester z Nocy i Dni z Czardaszem”

Menu na tę jedyną noc…..

Zakąski zimne:

  • Wyborny tatar z łososia podawany na liściach cykorii
  • Węgorz pływający w menufarach
  • Szynka szlachcica z jajkiem przepiórczym, szparagami oraz wybornym kawiorem
  • Galantyna z kaczki podawana z wyśmienitym sosem tatarskim
  • Delikatny schab muśnięty chrzanem w odsłonie sylwestrowej
  • Szlachetne carpaccio z polędwicy wołowej
  • Sałatka „ Zimowy ogród ”
  • Sałatka „ Tęsknota za wiosną ”

Zupy do wyboru:

  • Aksamitny krem z białych warzyw podawany z wykwintnym łososiem i avocado

lub

  • Flaki wołowe po dworsku – specjalność Szefa Kuchni Przemysława Raczkowskiego

Danie główne podawane:

  • Kotleciki cielęce na borowikach i śmietanie podawane z rozmarynem i sznurem korali z żurawiny w towarzystwie pomarańczowych wieżyczek ziemniaczanych oraz szparag otulonych bekonem

Dania półmiskowe serwowane:

  • Rumiane piersi gąski w duecie miłosnym z pieczonymi jabłuszkami i jeżynami podane w towarzystwie ziemniaczków po staropolsku i modrej kapusty
  • Szczupak smażony na maśle uwięziony w szuwarach podawany z dzikim ryżem
  • Rubinowy barszczyk z mięsnym pasztecikiem drożdżowym

Atrakcja kulinarna:

  • Szynka w ogniu podawana z szarymi kluskami, sosem i surówkami na stole Barbary i Bogumiła Niechcic w Święta różne często gościła
  • Dania półmiskowe serwowane:
  • Rolada wyborna z indyka serwowana z ziemniakami z wody z koperkiem oraz mini marchewką glazurowaną w pomarańczach
  • Szlachetne zawijańce wołowe podawane z pęczakiem i smażonymi buraczkami na polską nutę

Bufet deserowy do wyboru:

  • Wykwintny mus czekoladowy wiśniami otulony
  • Mini beza z chmurką bitej śmietany i świeżymi owocami
  • Szarlotka po królewsku z aromatem cynamonu i wybornymi przyprawami
  • Polski sernik z brzoskwiniami w miłosnym duecie podany

Napoje gorące: Kawa, Herbata (serwis całą noc)
Napoje zimne: gazowane, niegazowane, soki (serwis całą noc)
Wódka: Finlandia 0,5 l na parę

Rezerwacji prosimy dokonywać w recepcji Hotelowej bądź pod numerem telefonu (+24) 366-56-88

|||::
Dobrzyńska 62b, 09-400 Płock