REKLAMA

„Szafa” coraz czystsza

REKLAMA

To pierwszy duży budynek wybudowany na Podolszycach. Od wielu lat jego buro-żółte oblicze witało przyjeżdżających z Warszawy i odwiedzających płockie osiedle. Teraz wreszcie zaczyna wyglądać nowocześniej. Mowa oczywiście o tzw. „szafie”, czyli najwyższym wieżowcu w tej części Płocka.

Zmiana wizerunku płockiego wieżowca rozpoczęła się w połowie lutego. Teraz powoli widać już koncepcję nowej kolorystyki budynku. Nie jest zbyt oryginalna, ale… zaczekajmy na zakończenie prac.



A jak Wam się podoba?

Zostań Patronem PetroNews.pl - Wspieraj swoje lokalne media KLIKNIJ!

REKLAMA

PowiązaneArtykuły

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Zgadzam się na warunki i ustalenia PolitykI Prywatności.

Reklama

Najchętniej dzisiaj czytane

Reklama


REKLAMA
  • Przejdź do REKLAMA W PŁOCKU