REKLAMA

REKLAMA

Spiżarnia Babci Krysi w Galerii Wisła już otwarta [ZDJĘCIA]

REKLAMA

Przeczytajrównież

Od soboty w Galerii Wisła dostępny jest nowy punkt Stowarzyszenia na Rzecz Wspierania Aktywności seniorów AS. Spiżarnia Babci Krysi oferuje przetwory, które można spożyć w domu lub na miejscu.

Spiżarnia Babci Krysi to nowy projekt kulinarny Stowarzyszenia na Rzecz Wspierania Aktywności seniorów AS, którego otwarcie nastąpiło w sobotę, 18 grudnia br. Koncepcja polega na przygotowywaniu domowych przetworów na bazie staropolskich receptur.

– Jest pysznie i wesoło. Przez weekend do zamówienia dodajemy też kalendarz – informują w Spiżarni Babci Krysi.

Spiżarnia jest czynna codziennie (w godzinach pracy Galerii Wisła) od godziny 9.00 do 21.00.

Reklama. Przewiń aby czytać dalej.

Można w niej nie tylko zakupić domowe przetwory, ale i na miejscu zjeść pyszne, domowe dania. A wśród nich:




  • Pierogi: z mięsem, z kapustą i grzybami, ruskie, z serem białym, ze szpinakiem. Pierogi leniwe.
  • Naleśniki: z czekoladą, z serem białym konfiturą do wyboru, z cukrem pudrem, po chłopsku.
  • Zupy: flaki domowe, krem z buraka, krem z białych warzyw, krem z prawdziwków z grzankami
  • Sałatki: z łososiem, z wątróbką, z kurczakiem, z jajkiem i avocado,
  • Na słodko: pączki Babci Krysi, szarlotka, sernik.

Możecie je wszystkie zakupić także online: www.spizarniababcikrysi.pl lub stacjonarnie w punkcie w płockiej Galerii Wisła (I piętro), a także w restauracjach Gary Babci Krysi w Mławie i Płocku.

Zajrzyjcie do Spiżarni Babci Krysi. Jesteśmy w Galerii Wisła

artykuł promowany

REKLAMA

Inni czytali również

Kolejny

Komentarze 9

  1. Anonim says:

    A ten miód też babci kriszą pradukuje a gdzie ten Uli zimuje

  2. Andzej says:

    A ten miód też babci kriszą pradukuje a gdzie ten Uli zimuje

  3. Andzej says:

    To robi wszystko na chibil trafił i na ilość a nie jakość młoda szefowa nic nie robi tilko liczy kasza a nie tędy droga .A czy ten miód z własnej pasieki?

  4. Kamila says:

    Z nowy biendze przepalony kotlet odwrócony na drugi strony ta samą ekipa.lokal nic nie daje.jakosc się liczy a nie ilość

  5. Pola says:

    Dlaczego nikt nie skontroluje tego ustrojstwa.
    Place pracowników,…..!!!!
    Droga redakcjo może należy się wgłębić w temat.

    • Dokladnie says:

      Popieram

    • Marta Wolska says:

      A może tak z Imienia i nazwiska Pani Pola wystąpi 😀
      Może jest jednym z tych, których Stwoarzyszenie zwolniło za złodziejstwo, lub za siedzenie i nie robienie niczego, bo ciągle przebywała na zwolnieniach lekarskich. A może to Pani Agnieszka, zwolniona za picie w pracy :)
      A może to narzeczona Pana kierowcy, który codziennie kradł obiady??? Wstd mi za takich pracowników, bo wystawiają opinie całemu zespołowi…
      Zanim pod lasem, to najpierw pod nosem. Takie to polskie… pisanie o innych źle, ale bez nazwiska
      Mas powagę pisać, podaj fakty. Daty, kwoty, nazwiska. Wówczas pracodawca będzie mógł się do tego odnieść…
      U nas każdy pracownik ma umowę i o pracę lub na początku cywilno prawna.
      Jestem płocczanką, pracuje tam od początku prawie i wiem jak jest w tej pracy. I z cal odpowiedzialnością mogę powiedzieć E jest to jedyna restauracja która zatrudnia wszystkich na umowach.
      Jest to też miejsce, gdzie pracować trzeba i nie ma miejsca na to, abyśmy my – inny pracownicy pracowali za tych, co przychodzą i robić im się nie chce lub nie mają zielonego pojęcia o pracy i po przyjściu idą na zwolnienia…
      Pozdrawiam

  6. $$$ says:

    Tanio nie jest…

    • Czy w obecnych czasach pissu says:

      i dwucyfrowej inflacji istnieje pojęcie „tanio” ?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zgadzam się na warunki i ustalenia PolitykI Prywatności.

REKLAMA
  • Przejdź do REKLAMA W PŁOCKU