REKLAMA

REKLAMA

Kuchenne rewolucje w Płocku! Powstała restauracja ukraińska

REKLAMA

Przeczytajrównież

Po trzech latach program „Kuchenne rewolucje”, w którym Magda Gessler pomaga polskim restauratorom, znów wrócił do Płocka. Tym razem gwiazda programu TVN tworzyła kuchnię ukraińską.

Informację o realizowaniu programu „Kuchenne rewolucje” w Płocku potwierdziła 26 sierpnia na swoim profilu Magda Gessler.

– Tego samego dnia, po ramówce TVN ciąg dalszy mojej pracy na KR w Płocku. Koronkowa robota jest miejscem smaków mojej babci z Wołynia i smaków Mariny Charkowa. Besos kochani – napisała restauratorka.

źródło: FB Magdy Gessler

Jej post udostępniła płocka restauracja „Koronkowa robota”.

Reklama. Przewiń aby czytać dalej.

– I to jest o nas. Zapraszamy spróbować domowych smaków pani Magdy Gessler oraz naszego kucharza Mariny! Zmieniliśmy się, piękny domowy ukraiński wystrój, pyszne potrawy domowe oraz bogata kuchnia ukraińska! – czytamy na profilu restauracji ukraińskiej.

Jak przekazali właściciele, 28 sierpnia zakończyła się ich przemiana.




– No i jesteśmy po Kuchennych Rewolucjach! Przeżyliśmy! Pani Magda Gessler zmieniła wszystko w restauracji! Teraz mamy piękny, bogaty wystrój ukraiński, pyszne bogate dania ukraińskie oraz parę nowych dań od Pani Magdy Gessler. Było ostro, ciężko, ale warto! Zapraszamy ocenić co mamy nowego i czy warto? – podsumowali na profilu społecznościowym.

Najnowszy, 25. sezon „Kuchennych rewolucji” rozpocznie się już 1 września o godz. 21.35 w TVN. Płocki odcinek pojawi się na antenie prawdopodobnie pod koniec października br.

Jak wygląda płocki lokal po „Kuchennych rewolucjach”?

REKLAMA

Inni czytali również

Kolejny

Komentarze 24

  1. Max says:

    żydówa geslerowa i jej program – wściekłe gary

  2. bobo says:

    proponuję na patrona szuchewycza albo banderę

  3. bobo says:

    proponuję na patrona szuchewycza

  4. Anonim says:

    To jeszcze trzeba będzie wygooglować lokalizację.

  5. Anonim says:

    A JAKI ADRES TEJ RESTAURACJI?

  6. rewolucja says:

    po co nam w Płocku kuchenne rewolucje.Mamy tyle innych lokalnych rewolucji te nam nie są po.trzebne.

  7. MK says:

    Wystrój mizerny, miejsc jak na lekarstwo, dania bardzo małe, na stołach lepiące się ceraty, barszcz ukraiński na 3 no i drogo.

  8. Rafix781 says:

    Bistro w kapuscie tez przeszlo rewolucje i gdzie slad po niej.Jedzenie nie smaczne,lokal miernej jakosci.Czy warto?

  9. Uwaga says:

    Przechodzimy do sekcji komentarzy, aby poznać opinię ekspertów na temat promocji ;)

  10. Dlaczego jest drożej? says:

    Bo teraz co miesiąc trzeba płacić p.Gesler haracz. To jest pijawka. Znam sytuację Schroniska Bukowina, któremu też owa dama „pomagała”. W dobie restrykcji pandemicznych, Schronisko zostało zmuszone do zawieszenia działalności. Szef restauracji poprosił damę o zawieszenie comiesięcznego haraczu. Ale paniusia się N I E zgodziła.

    • Ja says:

      Teraz działają sami i jedzenie jest super.

  11. Jurek says:

    Kochani nie dajcie się naciągnąć na koszty tej Geslerowej. Macie wszystko ok. Smaczne dania ukraińskie. Wystój wystarczający. Obsługa przemiła jak zawsze. Potrzebna jest tylko dobra tablica informacyjna reklamowa. Potrzeba też trochę zniżyć ceny dań. Ona wprowadzi tylko zamęt i konflikty.

  12. Polak says:

    Patykiem nie tknę jestem Polakiem

    • gratuluję says:

      pamiętaj, ze schabowy jest austriacki a pierogi są chińskie

    • Belfer says:

      Wiedeński sznycel jest cielęcy, a nie wieprzowy (jak nasz schabowy).

    • kat84 says:

      …oraz Debilem.

    • To nie jedz też says:

      pizza – włoska, kebab – turecki, gulasz – węgierski, fasolka – bretońska a śledzie – japońskie albo żydowskie.

    • Belfer says:

      Pizza, jaką znamy obecnie – to amerykańska wariacja na temat tradycyjnej włoskiej pizzy (danie przywieźli z powrotem do Europy amerykańscy żołnierze podczas II woj. św..), kebab jaki jemy to niemiecka wariacja na temat tureckiego dania, nasz gulasz z węgierskim ma bardzo mało wspólnego (poza nazwą), w Bretanii nie znają „fasolki po bretońsku”, śledzie jemy od czasów Krzywoustego, a „karp po żydowsku” – to typowo polska potrawa.

    • @polak ? says:

      Ryżu nie jedz (toć w Polsce nie rośnie). Banany, pomarańcze, awokado, i wieele innych produktów. I tak ci odpadły gołąbki, bo z ryżem itd.
      Czy już zobaczyłeś, że bredzisz?

  13. Czarek says:

    W tekście jest napisane że tam się wszystko zmieniło, a tam się nic nie zmieniło. Jedynie makatka szmatka o motywach ukraińskich zawisła na ścianie. No może dania są bardziej ukraińskie. Jest też drożej. Barszcz ukraiński jest naprawdę dobry. Obsługi ukraińskiej nie widać. Podobno jest na kuchni. No zobaczymy jak będzie dalej. Pragnę jedynie zastrzec, że nie krytykuję restauracji bo była i jest fajna. Jedynie artykuł który jest przekłamany.

  14. Kuchenne... says:

    Będę zgadywał:
    1. Wszystko źle. Pouczanie ile co powinno kosztować.
    2. Rzucanie garami i wszędzie brud.
    3. Genialne pomysły.
    4. Ach jaki rozwój.
    5. Nowe otwarcie..

    A u si ma ceny za nazwisko- i to nie swoje. Dlaczego Geslerowie jej na używanie nazwiska pozwalają??!

    • Geszeftler says:

      Bo używanie twojego to byłby obciach.

    • @Geszeftler says:

      Nie znasz, a piszesz. Poniatowski brzmi dumnie. No, ty masz problem- Wałach, faktycznie wyjściowo nie brzmi i dlatego ci kompleksy wyłażą..

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zgadzam się na warunki i ustalenia PolitykI Prywatności.

REKLAMA
  • Przejdź do REKLAMA W PŁOCKU